Nyheter

Ulf (C): Vi vill ha svar om Mejeriets lokaler

Nyheter Under övriga frågor vid kommunstyrelsens sammanträde tog Ulf Abrahamsson (C) upp frågan gällande träningslokal, badanläggning och samlingslokal som skulle vara öppna för alla men som inte är det, i Mejeriets nya vård- och omsorgsboende

Arkivfoto. I augusti 2020 invigdes Mejeriet och rundvandring gjordes i de olika lokalerna. Här i badanläggningen.

Ulf Abrahamsson (C) förklarar:
– Det här är inget beslutsärende, men jag ställde en fråga och vi vill ha svar från kommunledningen. Det var så här att vi hade årsmöte där man möter människor i alla åldrar. Då kommer det fram att det finns en träningslokal i nybyggda Mejeriet och att den ska kunna nyttjas av alla i mån av plats, vilket man inte får av olika skäl, tydligen. 

– Ett skäl var att det inte finns någon personal som kunde vara ansvarig. Är det verkligen sant? Är det så här så måste det rättas till fort. Det var likadant med nya badet, det används inte då det inte ska finnas någon ansvarig kemikaliehanterare. Är det sant är det viktigt att se till att lösa problemet. Sedan finns det en samlingslokal som ska vara öppen för alla och där har man gjort om till personalutrymme, menar Ulf Abrahamsson (C) och emotser svar från kommunledningen vid nästa sammanträde. 

Kenth Williamsson (S) flikar in: 

– Det finns också andra verksamheter, såsom frisör och nagelknipp. Vad har hänt där och fungerar det som tänkt? 

Politikernas funderingar ska få svar vid nästkommande kommunstyrelsesammanträde. 

Taggar

Dela


5 reaktioner på Ulf (C): Vi vill ha svar om Mejeriets lokaler

Hedervärt att det är en politiker från femklövern som väcker frågan. Mycket förvånansvärt att oppositionen inte har uppmärksammat detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *