Nyheter

Ungdomar kastade saker på bilar

Ungdomar kastade saker på bilar

Nyheter Vid 17.30 fick polisen in ett samtal från Circle K i Skillingaryd. Inringaren hade sett ett par ungdomar stå vid bron över E4:n och kasta ner saker på förbipasserande bilar. Polisen anlände kort därefter till platsen, men när patrullen kom dit var platsen tom. Inget fordon har rapporterats skadat.

Taggar

5 reaktioner på Ungdomar kastade saker på bilar

Fattar ni vad det kan innebära det ni gör? En Sten i rutan och livet kan sluta där. Av rädsla kan man väja och bli ihjälkörd eller döda någon annan oskyldig. Tänk lite på att små barn kan finnas i bilarna. Ni borde låsas in

Det är klart de inte tänker på, för då hade doe antagligen inte gjort det. Men som du säger så är det superallvarligt och kanske en slump att ingen råkade illa ut i detta fallet.

Får polisen signalement så de kan ringa in vilka det var. Om inte så borde det nog gå att ta reda på. Det är bara att stämma i bäcken direkt. Ta upp frågan i skolan är kanske en idé också och hoppas att vädjan hjälper.

Vad är det som säger att det behöver vara kulturellt bakom.
Redaktionen kompletterar: Vi tog bort den delen av kommentaren då den inte höll sig inom våra etiska egler

Klart det är ungar som inte tänker. Kultur spelar noll roll här. Många är de som på 80-talet kastade snöboll bakom Movalla på bilar som åkte på E4:an. Då var det inte så många från andra kulturer här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *