Nyheter

Uno ersatte Esbjörn i Fordonshistoriska

Nyheter I torsdags var det dags för Götaströms Fordonshistoriska Klubbs årsmöte. Ett 75-tal medlemmar begav sig till klubblokalen på Hantverkaregatan i Skillingaryd.

Styrelsen i Götaströms Fordonshistoriska  [1/4]

Årsmötesförhandlingar  [2/4]

Götaströms Fordonshistoriska  [3/4]

Fullsatt klublokal  [4/4]

Årsmötesförhandlingarna genomfördes på ett mycket snabbt och effektivt sätt under ledning av Allan Ragnarsson, och efter att klubban fallit så var det så småningom dags för den traditionsenliga smörgåstårtan. Men innan den skulle inmundigas höll klubbordförande Christer Malmborg den församlade skaran på halster en stund, med avtackningar och info om klubbens kommande verksamhet. Esbjörn Johansson lämnade styrelsen och i hans ställe trädde Uno Jonsson in istället.

Klubben har ett gediget program av aktiviteter, och under året som kommer firas det 25-årsjubileum med bl. a. ett Mopedlotteri samt ett stort evenemanget på Vaggeryds travbana den 23 Maj – Götaström Classic Motor.

Klubben har cirka 550 medlemmar, och utan dessas oförtrutna ideella insatser så vore det inte möjligt att ha en så pass livaktig förening. Det är vi glada för! Tack!

Ordförande
Christer Malmborg

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *