Nyheter

Upprustning och underhåll av Vaggeryds sporthall

Nyheter Det finns tydligen ganska stora underhållsbehov på de båda sim- och sporthallarna i kommunen.

Det är inte enbart sandfiltren i simhallen i Skillingaryd som behöver bytas ut. En hel del underhållsarbeten av de enklare slaget behöver göras på sporthallen i Vaggeryd. Dessutom måste viss ny utrustning köpas in.
Sim- och sporthallschef Kent-Åke Svensson får disponera de medel som finns över i driftbudgeten för 2016 till vissa förbättringsarbeten. Bland annat kommer  innebandysarg och handbollsmål till sporthallen i Vaggeryd av köpas in för cirka 65 000 kronor. Dessutom ska viss renovering göras av  bastun i sporthallen i Vaggeryd där omklädningsrummen få vissa inventarier bytta. Det är bastulavar och ryggstöd som ska åtgärdas för cirka 30 000 kronor.
Kent-Åke Svensson fick också i uppdrag att undersöka om solarieverksamheten i Vaggeryd kan ersättas med friskvårdsaktiviteter i kombination med bad. Solarieverksamheten i Skillingaryd föreslås däremot behållas tills vidare. Den 18 januari ska sim- och sporthallschefen avrapportera till kultur- och fritidsnämndens beredning om hur arbetet fortskrider.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *