Nyheter

Urban visar upp trailerambulans

Nyheter Under torsdag förmiddag kommer Urban Widholm till Skillingaryd och kommer att stå utanför Hemköp och samla in förnödenheter och pengar till Ukraina.

Urban har genom åren samlat in pengar till olika projekt. Just nu samlar han in och fyller en ambulans med förnödenheter, samt även pengar till Ukraina.

Den mobila ambulansen har fem bårplatser för akut vård. Den har eget elverk. Dan Johansson Värnamo, ambulansförare hämtade trailerambulansen i Helsingborg den 24 maj. Ambulansen kommer att finnas i området från 1 till 5 juni. Målet är att fylla ambulansen med torrvaror mat och hygienartiklar. Det finns möjlighet att swisha och se till att vi får in 500 000 kr innan den 16 juni då den skall  köras till Ukraina. Redan nu har många önskat att vara med därför är 300 000 kr redan insamlat.

Nu kommer ambulansen att stå utanför Hemköp Skillingaryd under torsdagsförmiddagen den 2 juni. Urban Widholm själv finns på plats. Urban har jobbat på Thule och sprungit Sverige runt och samlat in miljoner till olika ändamål som slussats via hjälporganisationer.

Taggar

Dela


1 reaktion på Urban visar upp trailerambulans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *