Nyheter

US Open i golf är på gång

Nyheter Nu är uppladdningen i gång inför US Open i golf med Martina Edberg

Lätt träning  [1/3]

Alberto besöker oss  [2/3]

Shopping på födelsedagen  [3/3]

När tävlingen drar igång så kommer Martina att ha sin farbror Hasse Edberg som caddie. Skilllingaryd.nu har engagerat honom att rapportera från tävlingen och det som händer runtomkring densamma. Här kommer Hasses första rapport:

Uppladdningen inför US Open är minst sagt intressant. Den tropiska stormen Alberto har dragit in och det regnar, blåser och åskar om vartannat. På tisdagen var banan avstängd för spel, så 156 tjejer med caddies, coacher och föräldrar med flera har trängts på olika övningsområden hela dagen. Vi fick till ett bra pass på eftermiddagen och kvällen, men innan dess har vi varit på en grym shoppingtur i Birmingham och Leeds i Alabama. Det är Martinas födelsedag så vi har lyxat till det med frukost på IHOP (international house och pankaces), och snart drar vi ut på en middag som Martina får bestämma (sen är det slutbestämt för henne för denna veckan…..not). Vi är laddade och tända.

// Hasse

Ni som vill följa Hasses miniblogg under veckan får kolla i sportspalten framöver. Gör gärna det, kommer säkert att bli spännande

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *