Nyheter

Uthyrningsföretag expanderar i Vaggeryd

Uthyrningsföretag expanderar i Vaggeryd

Nyheter Företaget G Rent, som hyr ut maskiner till privatpersoner och företag, köper 5 000 kvadratmeter mark av kommunen för att bygga nya lokaler.

Vid årsskiftet köptes W-Rent i Vaggeryd upp av G Rent som har sin bas i Anderstorp. Sedan köpet har G Rent målinriktat jobbat på att hitta ny mark för expansion i Vaggeryd. Nu är köpet färdigställt, för en yta som är 5 000 kvadratmeter stor vid Mekonomen i Vaggeryd.

– På den nya platsen tror vi att vi får bättre exponering. Vaggeryd är en expansiv ort med draghjälp från Jönköping. Den här satsningen i Vaggeryd känns bra, säger Jörgen Abrahamsson, ägare på G Rent.

Företaget påbörjar nu sin process med etablering och byggnation. Till nästa sommar räknar Jörgen Abrahamsson med att verksamheten kan vara på plats i den nya byggnaden, som blir 450–500 kvadratmeter stor.

Utöver Vaggeryd har G Rent även verksamhet i Ljungby, Värnamo och Anderstorp.

– Vaggeryds kommun är en het marknad att etablera sig på. Det gäller för såväl stora som små företag och på olika geografiska lägen i kommunen. Vi välkomnar G Rent och fortsätter nu stödja företaget i sin etablering här, säger Johan Thorsell, näringslivschef på Vaggeryds kommun.

Källa: Pressmeddelande från Vaggeryds kommun

Taggar

Dela


2 reaktioner på Uthyrningsföretag expanderar i Vaggeryd

Härliga nyheter.

Visar att Vaggeryd är hett och att det går bedriva maskinuthyrning där.

Bra jobbat och grattis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *