Nyheter

Vad har Kenth Williamsson gjort i sommar?

Nyheter Kan man verkligen ha semester när man jobbar på kommunen? Vi har frågat Kenth Williamsson.

– Man är ju alltid tillgänglig och även om jag inte kan svara på direkten så ringer jag ju alltid tillbaka sedan, svarar Kenth Williamsson som är tillbaka från ledigheten.

Vad har du gjort under sommaren?
– Vi har varit ute mycket i naturen. Jag gillar att fiska och har både varit i rusken några gånger och vid andra ställen. Det är så skönt att bara kan koppla bort en stund och endast tänka på fisket. Dessutom så har vi alltid fått fisk varje gång vi har varit ute denna sommaren men det har inte alltid varit jag som fått den.

– Igår sprang jag även blodomloppet. Inte för att det var under min semester för jag är ju tillbaka på jobbet sedan en vecka sedan men det var lite kul för jag sprang tre sekunder långsammare. Jag springer ju inte så snabbt för mig är det mer viktigt att röra på sig och må bra men det var jobbigt ändå.

Skiljer sig sommaren nu från förr?
– När jag var liten så hade vi en liten sommarstuga vid Linnesjön så vi brukade fiska mycket även då. Det har blivit en hobby som har gått i perioder men ja fiska och naturen har jag alltid gillat.

Om du skulle få ge en ”tumme upp” och en ”tumme ner” vad hade du valt då?
– När vi åkte till Finland med färjan från Stockholm får bli sommarens tumme upp. Sedan får nog vädret under vissa perioder bli en tumme ner. Även om man slappnar av på ett annat sätt när det regnar och man inte kan göra så mycket och det dessutom är enklare att komma tillbaka till jobbet när det inte är soligt och varmt ute så är det ändå tråkigt när det regnar så häftigt, avslutar Kenth.

 

Text och bild: Linn Törnberg

Taggar

Dela


1 reaktion på Vad har Kenth Williamsson gjort i sommar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *