Nyheter

Vaggeryds kommun har anställt näringslivschef

Nyheter Efter en tids sökande är det nu klart med näringslivschef i kommunen

Johan Torsell. Pressbild

Det är Johan Thorsell, 47 år från Växjö som kommer att tillträda tjänsten som näringslivschef. Han kommer att tillträda tjänsten den 20:e mars 2020. Han arbetar för närvarande på Växjö kommunföretag AB.

Johan Thorsell är verksamhetsutvecklare på Växjö kommuns arbete med träbyggnadsfrågor. Det handlar om att säkerställa och utveckla framtidens träbyggnation. Han har tidigare arbetat som näringslivsutvecklare i Växjö kommun och det är med den bakgrunden har är rekryterad till Vaggeryds kommun säger kommundirektör Annika Hedvall i ett pressmeddelande.

Taggar

Dela


8 reaktioner på Vaggeryds kommun har anställt näringslivschef

Ännu en kommunalgubbe tycker ni inte det är nog.Snart går det en kommunal på varje invånare.Nej halvera kontoret i stället. Sedan är det snart bara 4-5 familjer o familjemedlemmar som sitter i kommunen. Far son hustru moster faster…… vad kallas sådant?

Verkar som att det blir ytterligare en kommunal chef som inte kommer att betala skatt i kommunen och upptar en central parkering i Skillingaryd

Ge honom lite tid han kanske flyttar till Skillingaryd men det är hiskligt svårt att få tag på en bostad
10 års eftersläpning på byggda lägenheter sätter sina spår !!!!!

Det är väl ganska många som bor i Vaggeryd men arbetar i Jönköping eller Värnamo, så det jämnar väl ut sig. Varför förutsätter du att han inte kommer bo i kommunen? Är den så dålig tycker du?

Man kan ifråga sätta hans lön också, inte bara boende och var han ska parkera. Det kanske blir lön i toppklassen. Sedan gnäller man att kommunen inte har pengar och så får man höra ”oftast att vi måste höja skatten med 50 öre”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *