Nyheter

Vaggeryds kommun navet i Elmia-samverkan

Vaggeryds kommun navet i Elmia-samverkan

Nyheter Det handlar inte om talarens hörna – då får ju vem som helst tala – utan när Jönköping-Nässjö-Vaggeryd åter samverkar på framtidsmässan Transport på Elmia den 6–8 oktober har man skapat en talares högtalare med ett fyrverkeri av intressanta inslag under de tre mässdagarna.

I det nya konceptet, där hub fritt översatt betyder nav,  deltar representanter från högskolevärlden, it-företag, kommunerna, regionen, Jönköpings flygplats och järnvägsföretag. Goda exempel presenteras om innovativa logistiktjänster, kvalitetsarbete och internationellt samarbete.

Alla intervjuinslagen är på en kvart. Dock med undantaget dag ett då regionrådet Rune Backlund intervjuas tillsammans med kommunalråden Anne-Marie Nilsson, Jönköping, Anci Magnusson, Nässjö och Allan Ragnarsson, Vaggeryd.

Tillsammans med Jönköping och Nässjö är representanter från Vaggeryds kommun och näringslivsrådet på plats för att bevaka regionens position som ett av landets bästa logistiklägen.

– Naturligtvis ger vi oss också tid att besöka olika montrar. Vi har ett bra budskap och talar naturligtvis väl om vårt läge i en av Skandinaviens industritätaste regioner. I Vaggeryds kommun har vi en kombiterminal som ligger strategiskt rätt konstaterar näringslivschef Carl-Gunnar Karlsson och samhällsutvecklare Louise Skålberg, Vaggeryds kommun.

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *