Nyheter

Vaggeryds torg är klart

Nyheter Sedan en tid är torget i Vaggeryd nu färdigt

Vi har ju rapporterat ett antal gånger om arbetet med ombyggnaden av torget i Vaggeryd. Nu är det klart med tak, utemöbler och ny belysning för alla som vill att nyttja för att dryfta viktiga sakar i samhället. Det kan också vara en plats att bara vila och andas när det behövs en paus i vardagen eller under shoppingrundan i centrum.

Taggar

Dela


13 reaktioner på Vaggeryds torg är klart

Hoppas att alla bänkar i Skillingaryd blir renoverade dom ser anskrämliga ut , och att de kommer ut till sommaren , på vissa platser fanns dom inte utställda , och bakom beklädnads sitter de fast och ser förskräckliga ut , man cyklar runt i samhället nästan varje dag och ser .

Ja, ja. Men det hade allt passat med en rödgrön souvenir mitt i härligheten ”eller hur”? Men det går inte alltid efter ritningarna. Vist behöver de rensa upp runt vår nu hemkomna renoverade telefonkiosk.

Grattis Vaggeryd!
Nu kanske det blir tid och förhoppningsvis pengar över att åtminstone rensa ogräs mellan plattraderna på torget i Skillingaryd.

Kul initiativ som blev rätt trevligt!

”Rondellen” kan de förresten flytta till Skillingaryd.
De ska minsann också ska ha nåt nu när man kostat på så i Vaggeryd!
😉

Smaken är olika, men jag var på platsen idag och gick och ställde mig under taket och upplevde att ljuset var varmt och behagligt. En plats att sitta och njuta på!

Pax för att inte putsa taken, glaset…
För det måste ju skötas, när fåglarna gjort sitt, och annan smuts.

Jag tycker det blev jättefint! Speciellt med färgen på taket som ger lite extra ljus när det är dystert väder.

Vi vänta med spänning på vad de tänkt med torget i Skillingaryd som är mest parkering nu men något går väl att få till Hoppet finns !!!!

Ja, absolut fel med grön färg där. Liknar mest en konstig kopia av ett kinesiskt tehus..
Från början tänkte man Fontän!! Vilket hade varit fantastiskt med fina växter runt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *