Nyheter

Vaggerydsbördige Deumić besökte Mejeriet

Nyheter Till kommunhuset och Mejeriet kom Stenungsunds kommuns oppositionsråd Nedžad Deumić (KD) på besök. Under tisdagen fick han träffa representanter från socialförvaltningen tillsammans med kollegan med motsvarande roll i Vaggeryds kommun, Thomas Axelsson...

Stenungsunds oppositionsråd, Vaggerydsbördige, Nedžad fick en rundvandring på Mejeriet

Nedžad fick en gedigen information om äldreomsorgen på Mejeriet från de lokala företrädarna, socialchef Lotta Damberg och verksamhetschef Liv Svensson, från socialförvaltningen.

 – Under besöket fick han veta mer hur Vaggeryds kommun hanterar äldreomsorg, hemtjänst men även den nya vårdformen på Furugården som kallas biståndsbedömt trygghetsboende, berättar Thomas Axelsson. 

Nedžad är bördig från Vaggeryd, och flyttade till Västra Götaland för cirka 10 år sedan. Sedan dess har han arbetat som chef inom offentlig förvaltning, men även engagerat sig i politiken regionalt och kommunalt. 

I Stenungsunds kommun är han oppositionsledare med ett särskilt intresse för välfärdsfrågor som vård och omsorg, arbetsmiljö- och kompetensförsörjning samt trygghetsfrågor. Dessa frågor är aktuella och relevanta i de flesta av Sveriges kommuner.

Foto: Privat. 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *