Nyheter

Valborgsfirande i Linnarbäcksparken

Nyheter För tredje året i rad var det firande av Valborgsmässoafton i Linnarbäcksparken, Vaggeryd.

Barnkören  [1/4]

Stor publik hade samlats  [2/4]

Brasan på en flotte  [3/4]

Axel Svahn håller vårtal  [4/4]

Kvällen var varm och solig, tio grader varmare än förra året. Publiken hittar också till den vackra parken, några hundra personer hade letat sig dit för att njuta av vackert väder, vårtal och fin sång och musik. En brasa var också tänd, den brann riskfritt och vackert på en flotte i Linnarbäcken.

Arrangemanget var gemensamt för frikyrkorna i Vaggeryd och det var församlingarnas ungdomsledare som höll i programmet. Albin Ullerås, Equmeniakyrkan och Elias Högbring, Pingstkyrkan, inramade programmet genom att tillsammans hälsa välkommen och sedan avsluta samlingen. Däremellan hölls vårtalet av Axel Swahn, som är ungdomsledare i Betelkyrkan. Han kommer från Vetlanda men betonade vilken vacker kommun han nu bor i och rekommenderade alla åhörare att besöka alla vackra platser i vår kommun.

Den ekumeniska barnkören sjöng flera sånger under ledning av Karin Jakobsson och med Carina Aronsson vid pianot. Traditionsenligt medverkade även Vaggeryd Brass och Vaggeryds manskör, bestående av medlemmar ur brasset, sjöng vårsånger.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *