Nyheter

Välkommen till Teds!

Nyheter Det är inte stopp in till Teds Smörgåsbutiks parkering även om en del tycks tro det. Det går även söderifrån att köra in på Stationsgatan.

Ted välkomnar trots märklig skyltning kring Storgatan

Ted har själv ”parkerat” i butiken...

Kommunens avstängning av Storgatan i Skillingaryd förbi Mejeritomten vållar stor irritation bland butiksägare. Kanske inte för avstängningen som sådan utan för kommunens som man anser klumpiga beskrivning av avstängningen.

Flera kring centrum är starkt kritiska inställda till kommunens bristande information. Många trafikanter tror att det är helt stopp från Sturegatan och söderut på Storgatan när det går att köra ända fram till Teds parkeringsplats.
– Det var två kunder på morgonen mot massor annars. Jag har påtalat för kommunen att göra det tydligt att det går att köra fram men än har inget hänt, säger Ted Engdahl besviket.

Även på Stationsgatan är det irritation över hur tekniska kontoret nonchalerar affärslivet.

– Man kunde ja ha skrivit att det är stängt förbi Mejeriet men framkomligt i övrigt, säger en kund irriterat.

Ända hit går det att köra

Taggar

Dela


8 reaktioner på Välkommen till Teds!

och moppen som ser ut som en vespa, den är en prydnad – inget som nån kör på längre. En fin dekoration, tycker jag o säkert många andra. Heja Ted för fina mackor o mat o att du säger ifrån

Peter, jobbar du på tekniska kontoret? Kommunen borde anstränga sig mer. Jag vet detta tack vare Skillingaryd Nu. Inte kan väl butiksägarna lastas. Kommunen har sitt ansvar o det tar de inte. Men de på tekniska bor ju inte i kommunen så de skiter väl i oss. O sen en sån rondell de gjort i Götafors, Sveriges fulaste.

9 av 10 anställda på tekniska kontoret är bosatta i kommunen. Att det inte är fler kan bero på att de anställda också är människor som gör så gott de kan. Att bli uthängd i Skillingaryd.nu och i andra sociala medier så fort man gör minsta fel skapar inte den bästa motivationen till att göra ett bra arbete. Att tekniska kontoret varje dag levererar ett bra dricksvatten, framkomliga vägar, trevliga grönområden till de allra flesta boende och besökare i kommunen är det sällan någon som pratar om. Tack Peter!

Undra vad miljö & hälsa tycker om att
der står en moped i en lokal där det
Serveras mat till gäster??

Att denna väg ska vara avstängt har funnits
information om ett bra tag på varje sida, hur
stor av sträckan & hur sträckan ska stängas av
är varje butiksägare enskilda skyldighet att ta reda på, så att man kan informera sina kunder
i god tid.

Först stänga Infanterigatan, och nu Storgatan.
Ansvariga inom kommunen borde skämmas!

Äldre körkort !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *