Nyheter

Victory firade kvinnodagen

Nyheter Victory KF anordnade ett fint firande av internationella kvinnodagen i Folkets Hus i Vaggeryd.

– 8 mars är populärt känd och erkänd som kvinnodagen, som vi har firat i decennier. Varje dag ska vara så här, med mycket respekt och kärlek till en kvinnlig person nära dig, flickvän, mamma, syster… Du ska inte bara ge en ros till din älskade den här dagen, utan låta det bli en vana, förutom gott uppförande, säger kvinnoföreningen Victory och fortsätter: 

– I lördags firade vi internationella kvinnodagen, där även kvinnor från andra kommuner fanns på plats. Firandet innehöll livemusik, god mat och det bjöds på kakor och frukt till fikat och lotteriet och vinster.

– Vi vill nämna att vi många gånger till våra fester blivit sponsrade till utlottningar av Coop Vaggeryd, Ica Nära Lagahallen, Studionvaggeryd, Andrummet, Ritz, People, Acleja Blomsterhandel, Derma Center Vaggeryd, Göhlins, Vaggeryds Tandvård och många andra. Vi tackar alla från djupet av våra hjärtan som hjälpt oss under dessa år som vi har funnits, avrundar Marica Pavlov från Kvinnoföreningen Victory.

Internationella kvinnodagen uppstod ur initiativ för ökade kvinnors rättigheter, det vill säga kampen för ekonomisk, politisk och social jämlikhet.

Foto: Marica Pavlov

  [1/17]

  [2/17]

  [3/17]

  [4/17]

  [5/17]

  [6/17]

  [7/17]

  [8/17]

  [9/17]

  [10/17]

  [11/17]

  [12/17]

  [13/17]

  [14/17]

  [15/17]

  [16/17]

  [17/17]

Taggar

Dela


1 reaktion på Victory firade kvinnodagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *