Nyheter

Vill ha inglasade balkonger på Furugården

Nyheter Tekniska nämnden i Vaggeryd har inför budgetåret 2024 börjat skicka ut förfrågningar till de olika nämnderna om lokalbehoven. På socialnämndens önskelista finns bland annat parkeringsplatser till förvaltningen samt inglasade balkonger på Furugården.

Det är önskemål inför budgetförhandlingarna till budgetåret 2024 som samlas in och från början fanns det tre punkter på socialnämndens bord att ta ställning till.

Man anser att man är trångbodda i Skillingehus, att det saknas två kontorsrum. Man vill ha inglasade balkonger till Furugården samt en ny möteslokal i Vaggeryd.

På torsdagens nämndmöte la man även till att man önskar parkeringsplatser till socialförvaltningen samt en bättre utemiljö enligt grönstrukturplanen när det gäller särskilda boenden och gruppbostäder.
– Det var en enig socialnämnd, berättar ordföranden Ann-Katrin Löfstedt (M).

Taggar

Dela


4 reaktioner på Vill ha inglasade balkonger på Furugården

De äldre är värda uterum, används balkongerna idag? Det blir inte svalare med inglasning.

Finns det möjlighet att bygga större inglasningar på gemensamma balkonger, bygg färre och sätt in ac på inglasningarna istället.

De äldre fryser mer än man tror så inglasade balkonger är bra om du är medborgare bör du tänka på dem. Hälsar du inte på någon där? Alla fryser säger de även om det är 30 grader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *