Nyheter

Visningshus byggs i Himlabacken

Nyheter Det är Älvsbyhus som ska bygga visningshus i Himlabacken utanför Skillingaryd och hit kan man komma och om man vill kika, klämma och känna på husmodellen som har premiäröppning i april.

Jennifer Johansson jobbar som marknadsansvarig på Älvsbyhus och hon berättar mer om projektet som har startat i Himlabacken.

– Vi kommer att bygga ett så kallat visningshus av modellen Linnéa. Det är ett visningshus som är öppet för allmänheten och för familjer som drömmer om att bygga ett nytt hus. På plats finns vår rådgivare som kan svara på frågor och funderingar medan kunden i lugn och ro kan klämma och känna på huset och dess möjligheter, berätta Jennifer.

Huset kommer att ha fasta öppettider och kommer att vara inrett och beräknas vara klart i april. Det som gör Himlabacken attraktivt för hustillverkaren är läget med närheten till centrum samtidigt som man har naturen runt hörnet och enkelt att pendla med bil, tåg eller buss till både Jönköping och Värnamo. 

– Med detta läge med bra förbindelser i en växande del av Jönköpings län, där allt fler företag etablerar sig, är anledningen till att vi valt Himlabacken, avslutar Jennifer. 

I Himlabacken ska det byggas visningshus

Taggar

Dela


1 reaktion på Visningshus byggs i Himlabacken

Vad kul att se att det händer något på bostadsfronten i Skillingaryd när kommunen lagt ett tungt täcke över orten och som följd svårt för handeln m.m.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *