Nyheter

Vivianne släpper sin första skiva

Nyheter Vivianne Nöjdh är känd som revymamman i Skillingaryd. Nu har hon varit i inspelningsstudion.

Vivianne Nöjdh har nu spelat in 19 låtar. Foto; Christer Möller

Första gången Vivianne Nöjdh, från Stenvadet utanför Skillingaryd, uppträdde offentligt var på revyn på Gotland när hon var 14 år. Idag är hon 73 år och har nu spelat in sin första skiva.

– Att ha förmånen att fortfarande sjunga är fantastiskt. Nuförtiden är jag runt på många äldreboende och piggar upp och det är mycket uppskattat. Jag har fått frågan ett flertal gånger om det inte finns någon skiva att köpa och det har det inte gjort förrän nu, börjar Vivianne Nöjdh att berätta.

Varför det blev just nu vet Vivianne inte, men det är bäst att passa på medan rösten håller, påtalar hon. 19 blandade låtar är nu inspelade på skiva.

– Det är mycket blandat, 60-talslåtar, rockenroll, revylåtar som jag skrivit själv. Jag har spelat in låtarna i Christer Möllers studio i Huskvarna. Jag och Christer Möller började jobba ihop 1981 med revyn i Tranås så vi känner varandra väl. Låtarna sitter i min ryggmärg och sen lägger han på effekterna, säger Vivvi.

– Nu äntligen har jag gjort det jag pratat om i många år. En egen skiva. Jag vet dock inte vad den ska heta, det har jag inte tänkt på men kanske blir något med ”Vivvis bästa genom åren” kanske? Skivan kommer att kunna köpas hos mig och jag har beställt 100 stycken till en början med som jag kommer att ha med mig när jag är ute och sjunger på äldreboenden, avslutar Vivianne Nöjdh glatt.

Taggar

Dela


1 reaktion på Vivianne släpper sin första skiva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *