Nyheter

Volymen ökar hos Power

Nyheter Vi måste säkerställa att vi hela tiden har rätt kompetens och rätt grundnivå av egenanställda, säger Roger Hallberg på Power i Skillingaryd.

Foto; Flodins

Idag så är det ungefär 100 stycken fastanställda på Power i Skillingaryd med en variation av 30 – 50 st ifrån bemanningsföretag dagligen. En stab med runt 25 st tjänstemän, utöver dessa 25 så finns 3 – 5 medarbetare från bemanningsföretag.

– Volymen som produceras ifrån distributionscentralen i Skillingaryd ökar och vi måste säkerställa att vi hela tiden har rätt kompetens och rätt grundnivå av egenanställda samt en god mix med medarbetare ifrån bemanningsföretag för att kunna balansera de olika svängningarna i volym per vecka och månad, antalet medarbetare ifrån bemanningsföretag kommer fortsatt att vara ungefär 30 – 50 st beroende av säsongen, säger Roger Hallberg som är chef för Power.

Förutom 30 nya lagerarbetare söker företaget nu tjänstemän, inom personal- och serviceområdet, som ska maximera medarbetarnas kunskap och prestation så att det goda arbetet avspeglas i goda resultat för att nå företagets övergripande mål.

– Vi har en mycket spännande utveckling framför oss, resan att gå ifrån ett manuellt lager till att bli mer automatiserat har startat, framåt så kommer mer avancerad teknik att installeras och användas i den dagliga driften. För att tekniken skall leverera så krävs det duktiga och kunniga medarbetare som servar, underhåller och snabbt kan åtgärda fel som kan uppstå, menar Roger.

Roger avslutar med att berätta att medarbetare tillsammans med tekniken skall ge kunderna den kvalitativa och snabba leverans som önskas då konkurrensen inom logistik och att ha rätt medarbetare och kompetens är tuff inom området.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *