Nyheter

Vräkt par vägrar flytta

Nyheter Ett par i 50-årsåldern i Vaggeryds kommun har blivit vräkta från Vsbo men vägrar att flytta. Idag möts de i Jönköpings tingsrätt.

Hyresgästerna har stört sina grannar länge och under flera månader har kommunala bostadsbolaget försökt att vräka paret, efter ett flertal varningar. Paret har blivit vräkta förut i flera lägenheter och tydligen har det varit problem och klagomål från grannar sedan paret flyttade in i hyreslägenheten.

Paret, som är i 50-årsåldern, hävdar att de inte har stört några grannar, meddelar Radio Jönköping.

I dag möts paret och Vsbo i Jönköpings tingsrätt.

Taggar

7 reaktioner på Vräkt par vägrar flytta

Kan ju faktiskt vara så att grannen i fråga är väldigt känslig med som klagat. Själv så bryr jag mig inte om vanliga vardagsljud man måste få leva och inte behöva tänka p0 grannen nedanför, ovanför eller bredvid om man råkar tappa något på golvet. Första steget tycker jag är som granne att prata med vederbörande och inte gömma sig bakom fastighets ägaren. En trappuppgång ska inte behöva anpassa sig efter vad en hyresgäst tycker är en normal ljudnivå på dagen.

De har blivit vräkta förut, i flertalet lägenheter.

Tror du samma granne flyttar efter och klagar i deras nya boende?

Men som det framkommit så gäller det ju inte enbart på dagtid,utan även sena kvällar,då dom duchat sent.och även hundar skällt kvällstid.samt lösgående hundar på gården.och även en hel del gap o skrik.

Vem är du nå väl ochdu som säger att dom duchar sent och hundarna är lösa när dom har koppel på dom skitsnack lägg av dom är tysta nu

Jadu ”C”.
Jag är vän av ordning.

Det står att dessa blivit vräkta ur flertalet lägenheter, så tror inte det är grannarnas fel.

Ta reda på fakta innan ni sprider eran skit hundarna är tysta dom är tysta men man måste få leva ta hand om er själva skit i andra mitt råd hundar kan inte bara vara tysta dom måste få skälla lite me

Vi sprider ingen skit, vi förklarar vad som står i reportaget.

Paret har blivit vräkta åtskilliga gånger.

Ouppfostrade hundar skäller mycket, det är riktigt.
Hade aldrig tolererat att min hund skäller så stör andra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *