Nyheter

WIK-milen slår rekord

Nyheter Rekordmånga anmälda lag, 67 stycken, finns på startlinjen vid morgondagens WIK-mil med start och mål på Idrottsplatsen och matuppehållet vid Byarums Hembygdsgård.

Vem vinner vandringspriset imorgon?

Med start vid Waggeryds Idrottsplats, en runda i ”Östermoskogen”, upp till Gärahovs gård och vidare till Hembygdsgården i Byarum. Det är vad WIK-milen bjuder på i morgon när rekordmånga lag redan har anmält sig för en tur i naturen.

– Utmed rundan finns sju stationer med olika tävlingsmoment som de deltagande lagen ska utföra. Det kan handla om allt från samarbetsövningar och kunskap. Vi försöker att variera tävlingarna så det ska passa alla. I varje lag ska det ingå 3 – 6 personer och det är blandade lag, det kan vara kompisgäng eller arbetskamrater som vill ut och röra på sig. Vi har även en tipspromenad utmed milen. Ska man deltaga i tävlingen ska man anmäla sig så vi kan planera bemanningen vid stationerna, säger Johan Sandahl som är en av eldsjälarna bakom traditionen.

Förra året vann ”Pallis pågar”, som var ett kompisgäng med Anton Gustavsson i spetsen. Vandringspris utdelas till vinnande laget samt presentkort till både lagen och de som har gått tipspromenaden.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *