Nyheter

Zenergy expanderar

Nyheter Takten i produktionen ökar och fler anställda behövs på Zenergy i Skillingaryd.

Arkivfoto Zenergy

Högkonjunkturen visar sig bland våra lokala företag. Så även i norra delarna av Storgatan i Skillingaryd. 

– Vi förbereder oss på en ökad produktion och behöver anställa mer personal. Hur många vet vi i dagsläget inte, men vi planerar för att kunna arbeta i tvåskift i vår produktion, säger Olle Magnusson VD för Zenergy AB. 

Zenergy har undersökt möjligheten att få arrendera eller köpa markområden i Skillingaryd för att kunna erbjuda boenden till personalen liksom för en expansion av tillverkningen. Idag är det totalt cirka 80 personer som jobbar i företaget. Zenergy rekryterar huvudsakligen via bemanningsbolag men även genom direktanställningar liksom på konsultbasis. 

Taggar

Dela


6 reaktioner på Zenergy expanderar

Och då tillhör vi den största arbetsgivaren i kommunen med ca 240 anställda .Och letar med alla medel att hitta kompentens personal. Och när man får höra av dom som trots börjar jobba på kommunens största arbetsgivare. Att det finns inget boende i Skillingaryd där man jobbar. Utan då väljer man Värnamo eller Jönköping.

Och det kan väl inte vara så svårt hur byggnationen har skett i ”kommunen” dom sista 10 åren. Och varför. Bara för att det heter Vaggeryds kommun. Vore jag en investera så skulle jag naturligtvis investera i Vaggeryd. För det heter ju Vaggeryds kommun

Jag kan nog tycka att gamla mejeritomten vore en utmärkt plats att bygga ett attraktivt boende för inkomstagare…eller? Vore inte det bra för Skillingaryd?

Instämmer en del bor i husvagn för det finns inte en enda lägenhet i Skillingaryd
Svårt för företag att få personal när det inte finns boende
Styrande i kommunen ser bara mot Jönköping Skillingaryd intreserar dom inte ett skvatt

Då är det väl tur att det byggs i Vaggeryd och inte på andra orter i kommunen. Så att folk kan flytta till den orten där man inte jobbar. Och det kommer inte att hända. Känner några som inte valt att flytta hit till kommunen då dom inte har hittat något boende i Skillingaryd där dom jobbar. Utan valt Värnamo kommun att bo i

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *