Bowling

Limpen vann Nu-ligan

Bowling Värnamo Nu och Bowlingmagasinet har haft avslutning på höstens serier och nu väntar vårens tävlingar.

24 lag i tre divisioner avslutade säsongen och segrare i respektive grupp blev Grunditz Rör, Vällersten och Svenstigs 2.

Avslutning och prisutdelning skedde i samband med Julcupen, en individuell cup med personligt handikapp efter hur man spelat under säsongen.
Efter fyra serier kval återstod 16 spelare som möttes i utslagturnering över tre serier.
Tre omgångar spelades innan finalisterna Bengt ”Limpen” Lindström och Andreas ”Roy-E” Larsson stod på finalbanorna. Där vann Limpen över Roy-E i två raka serier och tog hem segerbucklan.

– Den 22/1 startar nästa säsong så om man vill som nytt lag vara med så anmäler man sig snarast, säger Bengt som vill ha ännu fler intresserade.