Antonsson målskytt i proffsdebuten

Fotboll IFK Värnamo Marcus Antonsson gav sitt Al Adalh ledningen med 2–1 tre minuter in i andra halvlek i den saudiarabiska proffsligan. Uppdaterat.

Marcus Antonsson skrev på för klubben i Saudiarabien. Foto från klubbens hemsida

Det var Marcus första match sedan han nyligen lämnade IFK Värnamo för spel i den penningstinna ligan.

Al-Ettifaq tog emot Al Adalh och 1–0 till hemmalaget kom efter tre finter. Slovaken Boris Godal kvitterade i minut 43 och i början av andra halvlek var det dags för Marcus Antonsson att ge sitt lag ledningen. I motståndarlaget spelar bland andra landsmannen Robin Quaison.

Säg ändå den lycka som varar. I minut 76 kom 2–2 på straffspark med just Robin Quaison som målskytt. Sex minuter senare spelade Robin fram till 3–2 för hemmalaget och fler mål blev det inte.

Därmed blev det förlust för Marcus Antonssons lag som ligger på nedflyttningsplats och som så väl hade behövt poäng. Marcus kunde ändå glädjas över ett mål för egen del men lite smolk i glädjebägaren blev det när hemmalaget kunde vända till seger med 3–2.