BLIK tappade tätkontakten

Fotboll Första förlusten för Bredaryd/Lanna innebar att laget tappade tätkontakten i sydvästra femman. Det var ett bra Torps IF som vann på Rocknevallen med 2–1 efter en mållös första halvlek.

BLIK i en tidigare match

Första halvleken vägde svagt över i gästernas favör. I andra halvlek var BIK/Lanna det bättre laget trots att målen då tillkom och gav gästerna de tre poängen. Noteras ska att BIK/Lanna hade två bortdömda mål.

– Men det är inget att orda om egentligen.  Vi fick både 0-1 och 0-2 och kunde sedan reducera i 80:e min. Men längre kom vi inte, säger Senad Zulovic, tränare i BIK/Lanna.

Han ansåg dock att laget hade varit värd poäng. Man hade en mycket bra period i andra halvlek. Det var bara det att målen uteblev.

Målet gjordes av Nicola Tosic och bäst betyg går till Gustav Friberg, Ivan Zuna och Alfred Norén.

Nästa match är på torsdag hemma mot Strömsnäsbruk., Då krävs det seger om man vill vara med och slåss i seriens toppskikt.