Bilder och direkt: Värnamo förlorade mot Djurgården

Fotboll Trots ledning blev det förlust för IFK Värnamo på hemmaplan mot Djurgården. Matchen slutade 1 - 2. Senare under kvällen kommer intervjuer och uppföljningar.

[15/15]

90′ Domaren lägger till fem minuter

85′ Värnamo gör ännu ett dubbelbyte. Victor Larsson och Oscar Johansson ut och Marco Bustos och Frank Junior in

78′ Värnamo gör dubbelbyte. Albion Ademi och Hampus Näsström ut. Freddy Winsth och Ajdin Zeljkovic in

77′ MÅÅÅÅL!!! Djurgården tar ledningen på straffen

75′ Straff för Djurgården

Publiksiffran är 3 904

68′ MÅÅÅÅL!!! Djurgården får på ett skott utanför straffområdet som smiter in

65′ Djurgården på väg igenom, men Värnamo försvarar bra

64′ Värnamo byter. Albin Lohikangas ut och Viktor Berg in

61′ Chans för Djurgården efter hörna men bollen går utanför

57′ Värnamo börjar få lite mer av spelet

49′ Värnamospelare nerriven. Djurgårdaren varnas

47′ Djurgården börjar andra halvlek som den första och skapar en chans

Andra halvlek igång

Summerat över hela den första halvleken så var det Djurgården som förde spelet medan Värnamo försvarade bra. IFK stack dock upp stundtals ovh var inte ofarliga. På just ett sådant sätt kom Värnamos 1 – 0 till, efter att man rullat upp bollen på ett vackert sätt kom Gustav Engvall fri och placerade in bollen bakom Djurgårdens målvakt.

Paus

90+2′ Misstänkt straffsituation i Djurgårdens straffområde

90′ Domaren lägger till minst fyra minuter på den första halvleken

38′ Albin Lohikangas drar på sig en varning

34′ Djurgården framme i en farlighet som går till inkast. Strax efter får Värnamo ett friläge som vinkas av för offside

27′ Albion Ademi med en frispark som går utanför

26′ Djurgården igenom men blir avvinkad för offside

23′ Djurgårdsspelare ligger ner efter en närkamp. Tar sig mot foten

20′ Speluppehåll på grund av en skadad Värnamospelare. Det är Djurgården som har spelet, å andra sidan är Värnamo skickliga på att försvara sig

12′ Misstänkt hands i Värnamos straffområde, men domaren friar. Det är Djurgården som har ett visst tryck nu

11′ Djurgården med en farlighet som resulterar i hörna 10′ Djurgården svarar på målet genom att hålla bollen på Värnamos planhalva

6′ MÅÅÅL! Efter att man rullat upp bollen på ett vackert sätt kommer Gustav Engvall fri och placerar in bollen

4′ Värnamo får matchens första frispark

Två minuter har passerat och bollen har bara varit på Värnamos planhalva än så länge