Bildextra: Äntligen kulan i luften

Fotboll Damtrean startade äntligen och först ut var Skillingaryds IS som tog emot IF Hallby och spelade 2–2 (2–1)..

Kalle Dahlström, SIS-tränare  [19/19]

SIS fick en riktig smakstart med 1–0 efter en minut genom Magdalena Pavlov. 1–1 kom i nionde minuten efter frispark och 2–1 i minut 15. Det var åter Magdalena Pavlov som svarade för ett snyggt mål. Magdalena får stort plus för sin målfarlighet.

– En bra första halvlek från vår sida med plus till alla, berömmer SIS-tränaren Kalle Dahlström.

I andra halvlek tappade man spelet och Hallby kunde rättvist kvittera. Gästerna hade också en rad chanser till ett segermål men nyförvärvet  Jennie Ståhl i SIS-målet briljerade. SIS försökte rulla boll och det gick länge bra men man fick det svårare och svårare med Hallbys långbollar.

Trots allt var SIS-tränaren nöjd med en poäng och att man nu kan se fram emot fortsatta matcher.
– Vi tränar tre veckor till före semestern och har sedan inte seriematch igen förrän i augusti, avrundar SIS-tränaren.