Fotboll

Bildextra: Målfest för IFK Värnamo i hemmapremiären

Fotboll Det blev en målfest för IFK Värnamo när de krossade Gideonsbergs IF. Med fyra mål tog de hem en övertygande seger i hemmapremiären av division 1. Uppdaterad.

Domartrio  [1/12]

Alen Catovic, Domare  [2/12]

  [3/12]

Julia Weidermark och Josephine Nielsen  [4/12]

Malin Davidsson MV IFK Värnamo  [5/12]

Ronja Andersson, gästande lags mv tippar bollen över.  [6/12]

Mona Chahrour IFK Värnamo  [7/12]

Mälglädje  [8/12]

Ledarbänken  [9/12]

Inkast av Tova Ahlström  [10/12]

Mål av Mimmi Strömgren  [11/12]

  [12/12]

− En vinst i hemmapremiären, där vi gör fyra mål och även släpper in noll, så det känns riktigt bra nu, säger tränaren Nicholas Plikas.

− I första halvlek får vi inte riktigt igång spelet så som vi hade hoppats, men vi har ändå hyfsat god kontroll. Sedan i pausen pratar vi om att tempot måste öka och att vi måste sätta ännu mer press på motståndet, vilket vi sen gör i andra halvlek. Med andra ord en välspelad match av tjejerna.

Målen gjordes av Mona Chahrour (3) och Mimmi Strömgren.

− Mona står för tre av målen i dagens match och det skojar man inte bort. Samtidigt släpper vi inte heller in några mål, så målvakten Malin Davidsson gör också en riktigt bra match. Men i slutändan gör alla en fantastisk match och det var en laginsats.

− Nu ska vi fortsätta gnugga vidare på detaljer och sen nästa vecka blir det en resa till Borås på lördag, då vi möter ett skickligt Elfsborg, avslutar Plikas.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *