[9/12]

[10/12]

[11/12]

[12/12]

0–1 kom efter en frispark med nickmål och sedan var det bar den minut kvar att spela.’
– Trist när vi är så nära att tidigare ta ledningen, säger WIK-tränaren Roger Andersson.

Första halvlek var jämn och första halvtimmen ganska händelsefattig på målchanser. I andra halvlek tog WIK tag i spelet och många väntade på ett ledningsmål som aldrig kom:
– Det är stolpe ut för oss i år, konstaterar tränaren.

Han är nöjd med spelet men inte med att man har så svårt att omsättas de många målchanserna i mål.

I dag vara han även missnöjd med domarna. WIK fick ovanligt många varningar och en eller annan spelare får stå över nästa match.

Markaryd var sex poäng före inför dagens match och nu är det helt avgjort. I praktiken missar WIK även andraplatsen som betyder kvalspel och får inrikta sig på att försöka vinna de matcherna som för kvar och får en så bra slutplacering som möjligt..

Extra plus till Douglas Käthner Kursten som gjorde sin första match från start samt till Anton Åkerhag och William Andersson.

Nästa match för WIK är Vrigstad hemma om en vecka.