Fotboll

Bra försäsong och tre nyförvärv klara för Hånger

Fotboll Hånger har åter seniorfotboll igång.

Från vänster: David Issal (tränare)Wilmer Martinsson, Isak Larsson, David Lundin och Stefan Örn (tränare)

Efter en mycket bra genomförd försäsong  där vi gjort 36 träningar tillsammans och snittat 20 spelare per träning är det äntligen dags för träningsmatcher, noterar tränaren David Issal.

Hånger IF kommer i år delta med både A-lag och utvecklingslag och har en trupp bestående av 30 spelare.

Ledarstaben består av David Issal (huvudtränare), Patrik Hilding (lagledare), Stefan Örn (målvaktstränare) och Emil Hjelm (massör).

A-laget spelar i division 6 Värnamo Herr ochutvecklingslaget iutveckling B Värnamo.

– Killarna har slitit hårt varje träning oavsett väder för att anpassa sig till den fysiken som vårt spelsätt kommer att kräva och för varje vecka som gått så har truppen sugit åt sig mer och mer av de tankarna vi i ledarstaben har gällande hur vi vill agera på match.

– Jättekul med att tre välbekanta ansikten för oss i ledarstaben anslutit från Värnamo Södras juniorlag.  Det är killar som vi varit med och utbildat när vi tränade Värnamo Södra P 04 tillsammans med Emir ”Assar” Arslanovic för ett par år sedann. De här killarna vet precis vad jag förväntar mig av dem i den rödsvarta tröjan då jag använder mig av många av de idéer i sättet att träna och spela match som jag gjorde när jag tränade Värnamo Södra P 04. Killarna som anslutit är Wilmer Martinsson, Isak Larsson och David Lundin, hälsar David Issal.

– Vi har fyra träningsmatcher inbokade innan seriepremiären hemma mot Hooks IF den 24 juni.

2/6 Forsheda IF – Hånger IF

6/6 Hånger IF – FK Liljan

13/6 Hånger IF utveckling – Kärda IFutveckling

19/6 Hånger IFutveckling – Bredarydutveckling

– Ska bli fantastiskt kul att äntligen få spela match igen och med publik. Vi syns på Västra Mo IP, avrundar David Issal.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *