Bra WIK trots ny förlust

Fotboll Waggeryds IK svarade för en spelmässigt jämn match mot Hessleholm men föll ändå med 0–2 (0–2).

– Man kan inte vara nöjd med en förlust men däremot är vi nöjda med spelet, säger WIK-tränaren Bengt Carlsson.

Det var ganska bra spel om än lite tempofattigt för att vara division två. Gästerna fick en smakstart med ledning efter tio minuter och det stod 0–2 på anslagstavlan bara några minuter senare.

– En perfekt plan och kul att vi kunde spela jämnt mot ett topplag. Synd bara att vi inte kunde göra mål då vi nog hade lika målchanser.

Klart plus till all men lite extra till Alva Lunnevad som för andra matchen i rad fick spela innerback och åter med lysande resultat.

Nästa match förWIK är om en vecka mot Ljungby. Ska WIK kunna klättra i tabellen är det dags att börja plocka poäng och mot Ljungby har man nog en god poängchans.