David blev matchvinnare för Kärda

Fotboll Kärda kom tillbaka efter storförlusten med 0–8 senast och tog lite överraskande tre poäng mot Hovslätt.

David Ingelsten (tidigare Gustavsson) blev lite av matchvinnare. Han blev inbytt några minuter in på andra halvlek och efter bara några minuter presenterade han sig med 1–0 för Kärda. Det blev också slutresultatet.

Kjell Eriksson i Kärda IF var inte direkt optimist före matchen, men när väl killarna kom igång blev det en jämn tillställning.
– Och ändå tror jag att Hovslätt är minst lika bra som Jönköpings BK som vi förlorade mot, noterar Kjell.

Kärda för allt vad de var värda i en match som var böljande. Det kunde ha slutat hur som helst och denna gången var det hemmalaget som la beslag på alla poäng.

– Alla kämpade kopiöst. De måste ha sprungit mycket långt i dag, säger Kjell glatt.

Jonas Hilding i målet var mycket stabil liksom Markus Eriksson. Bäst i laget var ändå Martin Johansson.

Nästa match är på fredag mot Liljan i Värnamo.