Fotboll

Ensar Hoxha tog Klevshult till vinst

Fotboll Månsarp inledde bäst men för varje gång de försökte utöka så svarade Klevshult med ett reduceringsmål. I den 72:a minuten ledde dock Månsarp med ett mål men då klev Ensar Hoxna fram och gjorde två mål på sju minuter vilket gjorde att Klevshult vann med 4–3, (1–2).

Genrebild: Henrik Skoglund

– Det är skönt att vinna men vi har lite svårt att göra mål, säger tränaren Anders Forsman.

– Vi gör det ganska bra till att börja med och skapar chanser så det blev väldigt chockerade när de ledde med två mål efter tjugo minuter för det skulle ju varit tvärtom. Efter det så trummade vi på och reducerade i princip direkt men vi fortsatte att missa våra målchanser.

Målen gjordes av Huruy Teame, Harald Elf och Ensar Hoxha (2). Utöver målgörarna vill Forsman även lyfta fram Ludwig Stensson lite extra.

– Spelmässigt var vi klart bättre och vi tar en helt rättvis seger men vi ska inte släppa in två mål så tidigt och behöva jaga redan från början. Dessutom ska vi kunna ta vara på de chanser vi skapar.

– Vi fick dessutom två långtidsskador under matchen varav en relativt tidigt och det känns väldigt tråkigt, avslutar Forsman.

 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *