Fotboll

Forsheda förlorar trots bra spel

Fotboll Det blev "en rolig match" trots förlust för Forsheda när Gislaved stod på spelschemat. Matchen slutade med 1-3, (0-2) efter att man gjorde reduceringsmålet sent i matchen. Uppdaterad.

— Det är en väldigt bra och välspelad match från båda lagen men det är så pass jämnt att vi lika väl hade kunnat vinna eller tagit en poäng, säger tränaren Markus Eng.

— Jag köper ändå att vi förlorar men vi gör det ändå så pass bra att vi åtminstone skulle kunna ta en poäng. Det vi hade behövt göra är att minimera våra risker lite då vi bjuder dem på två mål när vi själva gör misstag i speluppbyggnaden.

— Vi skulle väl egentligen dessutom gjort något mer mål då vi har chanserna till det men de vinner ändå rättvist eftersom de gör målen och det gör inte vi.

Forshedas mål gjordes av Eric Gustafsson.

— Vi visste att de var ett spelande lag och hade en giftig forward så det gällde att hålla dem framför oss, vilket vi lyckas med jättebra. Vi är på rätt väg och nu har vi gjort två riktigt bra matchen men tyvärr förlorat båda så det är bara att fortsätta att bygga vidare på det här.

Eng vill berömma hela laget men väljer att i dagens match lyfta fram Adi Bukaric, Hermon Mihreteab Gebresilasie och Senad Zulovic lite extra.

— Det var en rolig fotbollsmatch, avslutar Eng.

Nästa match spelas mot Nissafors på torsdag.

 

Text: Linn Törnberg

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *