Fotboll

Forsheda tappar i toppen

Fotboll Forsheda IF:s möjlighet att klara andraplatsen i nordvästra fyran med kvalspel till trean som följd minskade betydligt på Liavallen. Där kunde hemmalaget Kulltorps GoIF vinna med 3-2 (1-1). -Jag är besviken. Eftersom Jönköpings BK föll hade vi haft chansen att på allvar utmana om en kvalplats, säger FIF:s tränare Jonas Blomberg.

-Men vi ger inte upp. Vi ska spela för den lilla chans som finns. Vi har den avbrutna matchen mot Hallby (1-1 efter 79 min.). Meningen är att den ska spelas färdigt. Där står viktiga poäng på spel, menar Jonas.

Efter en jämn första halvlek kunde Kulltorp rycka till 3-1. Forsheda fick in ett reduceringsmål när en kvart återstod. Man tryckte på hårt för att kvittera. Men ett starkt kämpande Kulltorp klarade att stå emot.

Det var inte Forshedas dag helt enkelt. Men motivationen torde kunna behållas. Rivalen om andraplatsen – Jönköpings BK – har ett svårt avslutningsprogram.

Oavsett gör Forsheda en utmärkt säsong. Aldrig i föreningens historia har man haft en så hög position som i dagsläget.

-Klart jag är belåten med killarna. De gör verkligen ett bra jobb, säger Jonas.

I matchen på Liavallen blir det överbetyg till målvakten Oscar Tengmark. I övrigt gör många bra ifrån sig samtidigt som flera spelare kan bättre.

Målen gjordes av Kushtrim Preteni och Ludvig Heiel.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *