[20/21]

[21/21]

Hook hade chansen att på egen hand greja seriesegern men då krävdes en poäng eller att Skillingaryds IS inte skulle förlora med för mycket borta mot Norrahammars GIS. Tyvärr föll Hook och SIS lyckades inte stå emot anstormningen från NGIS:

Hooks tränare och spelare var givetvis besvikna efteråt. Visst finns den liten att gå upp i femman ändå med då gäller det att vinna i kommande kvalmatcher.

Hook jagade och jagade men Mariebo försvarade sig bra. En och annan målchans kom det men strax efter reducering till 2–3 i andra halvlek kontrade Mariebo i stället in ytterligare ett ledningsmål. Oscar Erinder reducerade på straff med knappa kvarten kvar att spela men någon riktigt het kvitteringschans blev det aldrig. Hook spelade för övrigt med en man mer de sista 25 minuterna då Mariebo hade fått en spelare utisad.

– Dåligt idag. Vi skulle ha kunnat fixa detta, sa en bestämd hemmatränare Björn Erinder minuterna efter slutsignalen.

Nu får man försöka ladda om för stundande kvalspel.