Fotboll

Hook vann mot Eksjö i Smålandscupen

Fotboll Första matchen för i år för Hook. Då vinner man med 2–0 mot Eksjö, där Marcus Ståhlgren och Oscar Erinder blir Hooks målskyttar, och får därmed en bra start i Smålandscupen. –Det var vår första match för i år och tyckte det såg bra ut , säger tränaren Björn Erinder.

Hook har enbart tränat så här långt under försäsongen. Därför var det med spänning laget klev ut på Vaggeryds IP för att möta Eksjö i första matchen för säsongen i Smålandscupen. Och det var inga konstigheter. Laget gjorde de man skulle och efter en mållös första halvlek trillade också målen in.

Först gjorde Marcus Ståhlgren 1–0 och därefter fastställde Oscar Erinder slutresultatet till 2–0.
–Detta var vår först match för denna säsongen. Och eftersom vi har en hel del nya spelare och ett litet annorlunda spelsystem (3–5–2) så är jag nöjd med att vi vinner matchen, säger tränaren Björn Erinder.

För Hooks del väntar nu ännu mer träning innan man spelar nästa match, den 26 mars mot Ekenässjöns IF, som också är i Smålandscupen.
– Jag tycker vi ligger bra till när det gäller träningen så här långt. Det är klart om man ser till dagens match så var det ett och annat felpass men det är jag inte orolig för, säger Erinder

foto arkiv

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *