IFK Värnamo besegrade Djurgården: ”Vinner rättvist”

Fotboll IFK Värnamo besegrade Djurgården med 4–1 i dagens träningsmatch på bortaplan. – Vi är nöjda, sammanfattar IFK-tränaren Kim Hellberg matchen.

Arkivbild

IFK Värnamo tog ledningen med 1– 0 redan i den sjunde matchminuten och kunde innan pausvilan även sätta dit tvåan. Djurgården reducerade i den 62:a matchminuten, men bara tio minuter senare kunde IFK sätta dit trean.

Slutresultatet skrevs slutligen till 4–1 till gästerna.

Kim Hellberg berättar att han tycker hans lag var bättre i den första halvleken.
– Vi var bra. Framför allt i den första halvleken. Det är klart att de roterade en del spelare, men det är starkt av oss ändå, säger Kim Hellberg.
– Vi vinner rättvist. Men man ska komma ihåg att det är en försäsongsmatch i februari.

Värnamos mål gjordes av Ajdin Zeljkovic, Jesper Dickman och Emin Grozdanic. Det fjärde målet var ett självmål av Djurgården.