Fotboll

IFK förlänger med Victor Larsson

Fotboll IFK Värnamo förlänger med 22-årige Victor Larsson. Victor kom från Torns IF till IFK Värnamo inför säsongen 2021. Kontraktet sträcker sig till och med säsongen 2022.

– Victor har tagit stora kliv under sin tid i föreningen och han har tillsammans med resten av laget vuxit in i den allsvenska kostymen väl. Det är en otroligt spelintelligent och skicklig spelare som under året har fyllt många roller och gjort det med bravur. Det är med stor glädje vi kan meddela att Victor förlänger och jag hoppas att vi tillsammans ska skapa många fler ögonblick att minnas. Likt det i Eskilstuna då han nickade upp oss i allsvenskan, noterar sportchefen Enes Ahmetovic.

– Resan för min del i IFK Värnamo gick snabbt från spel i superettan till allsvenskan. Detta året har vi bevisat att vi hör hemma i allsvenskan och jag ser mycket fram emot att vara en del av detta laget även de kommande åren. Med tanke på alla fantastiska lagkamrater och det förtroende jag har fått under året känns det som en självklarhet att fortsätta spela fotboll i Värnamo. Framåt IFK!

Det uppger Victor Larsson.

Victor Larsson till höger. Arkivbild. Foto: Jim Carlsson

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *