Fotboll

Klart: Hellberg tar över den allsvenska rivalen

Fotboll Efter mycket spekulationer står det nu klart att Kim Hellberg tar över Hammarby från och med årsskiftet. Med sig tar han David Selini.

Efter två säsonger som huvudtränare i IFK Värnamo står det nu klart att tränaren Kim Hellbergs karriär fortsätter hos den allsvenska konkurrenten Hammarby.
– Kim är en av de mest intressanta och skickligaste tränarna i Skandinavien och är oerhört stolta över att presentera honom som vår nye huvudtränare, säger Hammarbys sportchef Mikael Hjelmberg i ett pressmeddelande.

Även Kim Hellberg uttalar sig:
– Det känns fantastiskt att vara här. Den fotboll Hammarby vill spela och den riktning klubben vill ta passar väl med den fotbollstränare och människa jag är. Det finns förutsättningar att göra något väldigt bra, och det är därför jag är här.

Det står också klart att David Selini följer med till Hammarby. Han har en speciell koppling till klubben berättar han i ett pressmedelande.
– Jag är född i Stockholm och flyttade till Boden när jag var åtta. Farsan är född på Söder och har varit Hammarbysupporter hela livet.
– Jag och pappa var på Medborgarplatsen 2001, jag kommer ihåg att vi lyssnade på matchen mot Örgryte hemma och sen åkte in för att uppleva firandet.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *