Fotboll

Klevshult förlorade mot Vrigstad

Fotboll Vrigstad gjorde sina mål på djupledsbollar medan Klevshults anfall ledde till hörnor eller bollar som rullade på mållinjen. Matchen slutade i förlust med 1–4, (0–3).

Arkivbild.

Sett över hela matchen fick Klevshult nio hörnor och en straff. Olyckligtvis blev det inga mål på hörnorna men straffen slog Kushtrim Preteni in i 80:e minuten vilket också blev Klevshults enda mål.

– Jag är lite besviken för vi hade nog räknat med minst en pinne idag, säger tränaren Anders Forsman.

Vrigstad fick in två mål i första halvlek och utökade till 3–0 i 60:e minuten men redan efter första målet tyckte sig Forsman se att det blev tungt för hans spelare där ute på planen.

– Jag tycker att vi slarvade lite för mycket på vår egen planhalva. Det är inte riktigt synkat och vi får inte till det i laget men även om vi lyfter oss väldigt bra i andra halvlek så får vi inte in bollen.

Klevshults chanser lyckades dock inte resultera i något mål för Vrigstads målvakt storspelade.

– Jag är besviken över att vi inte kan knyta ihop säcken och vara lite mer resoluta på egen planhalva. Alla behöver rannsaka sig själva och ta tag i det snart för annars blir det tufft i tabellen.

Just nu ligger Klevshult precis ovanför nedflyttningskvalet och möter i nästa match SIS som i stället befinner sig på den platsen.

– Derbyt mot SIS kommer att bli tufft men jag hoppas att vi rycker upp oss i den matchen, avslutar Forsman.

 

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  SIS rivstartade mot Hook – båda lagen chockade
LÄS MER:  Hook blev utspelade av Habo
LÄS MER:  Spänningen höll i sig - delad pott för Skillingaryds IS
Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *