Fotboll

Klevshult säkrar vinsten

Fotboll I en kraftfull uppvisning på fotbollsplanen krossade Klevshults SK sina motståndare och segrade med 3 - 1 över Norrahammars IK. Målskyttet och lagets samarbete var enastående och resulterade i en övertygande vinst. Uppdaterad.

− Norrahammar utgjorde en stor del av publiken idag och försökte sätta press på oss men trots det gör vi en riktigt bra match, säger tränaren Anders Forsman.

− Efter första halvlek står det 0 – 0, därför gör jag under pausen små justeringar. Norrahammar gör ett mål i 49:e minuten och det var även då spelet började komma igång. Vi får en del målchanser och dem en del med. Men sedan gör vi 1 – 1 i 71:e minuten och sedan 2 – 1 i 76:e minuten och till sist 3 – 1 i 87:e minuten och dem målen sätter vi riktigt bra.

Målen gjordes av Harald Elf, Edwin Forsman och Edwin Kadiric. Det är även dem personerna som Anders Forsman vill lyfta fram för deras insatser under matchen. Dem skapade många chanser och kämpar på.

− Detta var vår sista match i serien, så nu är vi helt klara. Vår målsättning var att vi skulle få vara kvar i Division 5 inför nästa år, vilket vi nu får så det känns riktigt gött, avslutar Anders Forsman.

Text: Lejla Velic