Fotboll

Klevshult straffades av feldömd straff

Fotboll Det blev en tung uppförsbacke för spelförande Klevshult när Hallby lyckades göra mål på kontring och sedan på en feldömd straff. "Även deras tränare skrattade åt domarens beslut." Uppdaterad.

Trots att Klevshult spelar sin bästa match för i år så räckte det inte för vinst utan matchen slutade i en förlust med 1-3, (2-1).

— Det är klart den bästa matchen vi har spelat i år. Vi spelade riktigt, riktigt bra, hade ett lugn vi inte har haft innan och var spelmässigt bättre än Hallby, säger tränaren Anders Forsman.

— Vi visste att de var vassa i kontringar och tog ledningen i 22 minuten. Sedan kvitterade vi men strax innan paus så får de en horribel straff, även motståndarnas tränare skrattade åt domarens beslut. Oerhört tråkigt, speciellt när det skedde precis innan halvtid.

Målet gjordes av Teofil Johansson.

— Andra halvleken går vi ut och fortsätter rulla bollen bra men de får lyckas oturligt nog på en kontring skjuta ett skott som tog på en av våra backar och ställer målvakten helt och hållet. Vi hade dock flera chanser att både kvittera och reducera efter det men marginalerna och flytet var inte på vår sida trots att det klart var vår bästa match i år.

Forsman trycker att det var en kanoninsats av samtliga idag men att backlinjen samt mittfältet med Viktor Forman och Kemal Salihbegovic presterade lite extra bra.

— Det vi behöver förbättra är nog effektiviteten i straffområdet, men som helhet så gör vi det bra och kommer plocka poäng om vi fortsätter att spela såhär. Det skulle minst blivit oavgjort, vi var spelmässig bättre.

— Jag vill även lyfta fram vår fantastiska hejarklack som består av ett gäng yngre killar med trummor och ramsor som följer oss såväl på hemmamatcher och bortamatcher. De är helt fantastiska och livar upp stämningen något otroligt, avslutar Forsman

Nästa match spelas mot Mariebo på lördag om en vecka.

 

Text: Linn Törnberg

 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *