Fotboll

Rås Lb vann F 16-serien

Fotboll Då har det framgångsrika Rås Lb 03-05 tagit ännu en serieseger, officiellt F 16 Norra.

Tabellraden blev imponerade 10 9 0 1 53–9 27
– Inför den sista matchen ledde vi på målskillnad mot tvåan Mariebo, berättar tränaren Stefan ”Sviding” Svensson efter sista matchen i dag borta mot Gripenberg, som slutade med seger 8–0.

– Vi startade matchen lite nervöst men utan släppa till några målchanser för motståndarna. Vi skapade många målchanser, men hade lite svårt att sätta bollen på rätt sida stolpen. Vi ledde ändå i halvtid med 3–0 och i andra halvlek rivstartade vi med nya tag. Vi spelar ett mer fokuserat spel och passningarna satt där de skulle. Detta gav oss ett stort övertag och målen rullade in med jämna mellanrum. Nämnas bör att Elin Anvegård fick göra ett äkta hattrick i andra halvlek, säger tränaren.

Ett äkta hattrick betyder tre mål efter varandra av samma spelare i samma halvlek. Elins tre mål kom mellan minuterna 70–80.

• Målen med minut och spelare:
12 Amanda Holm
14 Alice Lysebring
43 Alicia Bergström
51 Elsa Ståhl
70 Elin Anvegård
73 Elin Anvegård
80 Elin Anvegård
83 Elsa Ståhl

– Detta lag är i stort sett samma som i vanliga fall är ordinarie i vårt division 3-lag. Det är en ynnest att som tränare få ha en sådan hängiven supportergrupp som under hela säsongen är med i ur och skur, hemma- som bortamatcher.

 

Rås Lb vann serien. Privatbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *