Fotboll

Robin Tihi till IFK Värnamo

Fotboll 19-årige försvararen Robin Tihi är klar för lån på ett år för IFK Värnamo.

Robin Tihi. Bild: Pressbild

Robins moderklubb är Vasalunds IF, men redan som 14-åring lämnade han för spel i AIK. Säsongen 2021 spelade Robin i AFC Eskilstuna på lån från AIK.

– Vi är förstås väldigt nöjda över att ha Robin Tihi på plats. Robin är en oerhört intressant spelare som trots sin ringa ålder har erfarenhet av spel i såväl allsvenskan och superettan som i det finska U 21-landslaget. Jag är helt övertygad om att Robin kommer komma in och bidra direkt med sitt kloka försvarsspel och med sin bollskicklighet. Jag ser fram emot att få följa honom i den vita tröjan under den kommande säsongen, säger sportchefen Enes Ahmetovic i en kommentar till klubbens hemsida.

Robin Tihi är glad över möjligheten att få bära den blåvita tröjan.

– Det känns bra att vara här. Jag mötte laget förra året i superettan så jag vet att det är en bra klubb. De spelar bra fotboll, jobbar hårt för varandra och har bra fans. Vid första kontakten kändes det självklart så jag är glad över att ha fått den här möjligheten att representera IFK Värnamo. Jag är sjukt taggad på den här säsongen och ser fram emot att köra igång!, säger nyförvärvet till klubbens hemsida.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *