Fotboll

Rydaholms GoIF faller kort mot rivalen

Fotboll Rydaholms GoIF kämpade tappert i den sista kvalmatchen, men slutade tyvärr på förlorande sidan med 1 − 3 mot sina motståndare Vederslöv - Dänningelanda IF. Uppdaterad.

− Idag gjorde vi en riktigt bra match, även om siffrorna visar något annat. Resultatet speglar inte matchen alls, säger lagledaren Peter Jonsson.

− Tyvärr släpper vi in 3 mål på lite misstag i försvaret, men på planen var vi minst lika bra som motståndarlaget. I första halvlek tappar vi bollen några gånger, men i andra halvlek dominerar vi på plan och lyckas även göra ett mål.

Enda målet för Rydaholms GoIF gjordes av Mansour Musavi.

− Vår målvakt Theodor Haglund gjorde några avgörande räddningar under matchens gång, men annars tycker jag hela laget spelar en bra match och förtjänas att hyllas. Det var en laginsats.

− Vi hade egentligen inget att spela för idag, men killarna gör det ändå fantastiskt bra spelmässigt. Dem hade kunnat ställa in matchen, men väljer att inte göra det och sen att gå ut och spela en bra match, även om det är en förlorar match för våran del, är riktigt bra gjort. Är otroligt stolt över laget, avslutar Peter Jonsson.

 

Text: Lejla Velic

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *