Seger för Hånger i comeback

Fotboll Efter uppehåll med seriespel är Hångers IF tillbaka. Och på bortaplan mot Klevshults SK vann man med 3-1 (2-0). Seger grundlades genom bra försvarsspel i kombination med effektivitet framåt.

[23/23]

Annars var det Klevshult som öppnade matchen bäst med ett klart spelövertag och hög press på motståndarna. Men chanserna som skapades gav inget. Hånger fick ordning på sitt spel och gjorde det svårt för hemmaspelarna.

Efter en halvtimma kom ledningsmål för Hånger som fylldes på med ytterligare ett mål precis före pausvilan. Och när Hånger gjort tredje målet mitt i andra halvlek blev gapet för stort. Ett reduceringsmål i slutminuterna hade ingen större betydelse för KSK.

-Nej, det var inte vår dag, kommenterade KSK:s tränare Anders Forsman. Det känns lite surt att vi inte kunde prestera bättre.

Beröm ger han till försvarets Simon Harrysson och Fatlum Peci.

Målet för KSK gjordes av Abdirizak Abi. Hångers målskyttar var Jonas Bystedt, Isak Larsson och Robert Jönsson.

Foto : Tero och Anette Hedin Väisänen