Fotboll

Bildextra: Seger i stormen för WIK dam

Fotboll Waggeryds IK dam bevisade att de kan prestera även under de tuffaste förhållanden. Trots i storm och regn kunde laget säkra en 3−1 seger mot Taberg. Uppdaterad.

  [1/11]

  [2/11]

  [3/11]

  [4/11]

  [5/11]

  [6/11]

  [7/11]

  [8/11]

  [9/11]

  [10/11]

  [11/11]

− Vi gör verkligen en jättebra match, inget att klaga på alls, säger tränaren Mathias Johansson.

− Däremot borde inte Taberg fått det målet som de gjorde, för det var ett nickmål på hörna, så inte ett välförtjänt mål för Taberg. Men annars är det vi som har kontroll över matchen och är dominanta. Kanske borde vi gjort något mer mål, men annars en välspelad match av tjejerna.

Målen gjordes av Julia Gustafsson (2) och Therése Edberg.

Det blåste och regnade även en hel del på Taberg under matchen, men det var inget som störde och påverkade laget säger Johansson.

− Vädret var inget som påverkade oss. Självklart blev planen lite svårare att spela på, men det var ju samma plan för båda av lagen. Så det var helt enkelt, ett rättvist resultat idag.

− Det var en stabil laginsats och alla spelade och slet på. Sen stod, Julia Gustafsson för två av målen, så hon gjorde väl kanske det där lilla extra. Men annars gör alla det de ska göra och dem gör det bra, så det är kul att se.

− Nu är det inte många matcher kvar innan sommaruppehållet, så vi hoppas att vi kan fortsätta såhär efter sommaren och vinna ännu fler matcher, avslutar Johansson.

Nästa match spelas mot Bankeryd på söndag.

Foto: Henrik Skoglund

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *