Fotboll

SIS nollade Stockaryd

Fotboll Matchen mellan SIS herrar och tabellfemman Stockaryd slutade 0–0 vilket betyder att SIS får med sig ett viktigt poäng och tar sig uppåt i tabellen.

Arkivbild.

Det blev en jämn match som egentligen hade kunnat sluta hur som helst men tränare Anders Fredén tycker att det var SIS som var det hetaste laget i slutet.

– Det är lite surt att komma hem med ett poäng så vi är väl inte helt nöjda med resultatet men prestationen är jag nöjd med, menar han.

SIS fortsätter att ta kliv framåt och trots att de mötte ett bra lag så skapade de fler målchanser än vad de har gjort i de tidigare matcherna.

– Försvarsspelet börjar sitta väldigt bra nu och även om vi behöver fortsätta gnugga på anfallsspelet så handlar det mycket om slumpen ibland. Visst vi behöver lite desperation och får gärna tåa eller knäa in bollen där framme men med lite flyt så lossnar det snart för idag skapar vi mer än vad vi gjort tidigare.

Anders Fredén vill lyfta fram hela laget för deras heroiska insats. Lite extra plus delas ut till Axel Persson som ”stängde ner deras duktiga kille” och Lukas Rosqvist som ”gjorde ett litet extra bra inhopp”.

– Alla killarna löpte för varandra och vi har bra harmoni i laget nu. Vi är på rätt väg och målen kommer att komma så nu ser vi fram emot derbyt mot Klevshult på tisdag, avslutar Fredén.

I och med att SIS fick med sig ett poäng idag så går de om Norrahammar i tabellen på poängskillnad. Precis ovanför SIS hittar vi nu Klevshult på sex poäng vilket betyder att om SIS vinner derbyt så går de om dem också.

SIS kommande hemmamatcher:

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Ingen revansch − Hooks förlorade igen
LÄS MER:  Fjärde raka förlusten för Hook
LÄS MER:  Bildextra: Klevshult fick mardrömsstart mot Taberg

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *