Fotboll

SIS kämpar till sig ett kryss

Fotboll Trots en svängig match lyckades Skillingaryds IS hålla jämna steg med Vrigstads IF. Efter 90 minuter stod det klart att lagen fick dela på poängen efter ett intensivt 2−2-kryss. Uppdaterad.

Arkivbild från annan match. Foto: Hedin Väisänen

− Det blev oavgjort i höstupptakten och vi är väl hyfsat nöjda med en poäng ikväll. Vi fortsätter med det jobb och spel vi avslutade med under vårsäsongen och detta var vår sjunde match i rad utan förlust, säger tränaren Andreas Beimer.

− Idag var det kanske mer kamp en skönspel och Vrigstad är farliga på fasta situationer där vi har fullt upp med deras hörnor och långa inkast. Vrigstad gör 0−1 efter en hörna och trots att vi är något bättre spelmässigt, går vi in med underläge i halvtid. Andra halvlek inleder vi starkt och kvitterar med mål på en inåtskruvad hörna som Vrigstads målvakt tappar in. Efter det tar vi över matchen och vårt andra mål, kommer på en vacker lobb långt utifrån och nu är det vi som har ledning. Däremot börjar Vrigstad lyfta långbollar och tyvärr kommer till slut 2−2 efter ett misstag, där vi inte lyckas få undan bollen framför mål. Med andra ord, är det många lägen som skapas från båda håll men i slutändan slutar det ändå oavgjort.

Båda målen gjordes av Leo Delbert Rumin.

Någon som får ett extra plus idag?

− Pluset ikväll, går givetvis till Leo Rumin som gör båda målen i spelet. Sedan gör även våra defensiva pjäser, ett gott jobb och även de förtjänar ett plus.

− Vrigstad är ett tungt lag att möta och vi fortsätter istället att blicka framåt mot att fortsätta utvecklas och plocka nya trepoängare, avslutar Beimer.

Nästa match spelas mot Norrahammars GIS på fredag.

 

SIS kommande hemmamatcher:

Fotboll

Söndag 29 september 16:00

SIS Herr - Klevshults SK

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Klevshult vann enkelt sexpoängsmatchen
LÄS MER:  Hook föll mot tabelltvåan Habo
LÄS MER:  Klevshult faller tungt på bortaplan

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *